Projecten

Mijn meeste werken staan op zichzelf, maar ik werk ook graag in projecten. Dan onderzoek ik een bepaald thema in een groter aantal werken, al dan niet met verschillende materialen en technieken. Ze vormen een samenhangend geheel, maar hebben ook los van elkaar hun waarde.

Het meest recent zijn de windmolentjes. Wat verder terug was er de natuurkunstige of kunstnatuurlijke tuin op de Floriade in Venlo, het lijdensverhaal van Jezus in veertig schilderijen en sculpturen, de muzikanten van de fanfare, keramiekers op weg in van alles dat maar rijden kan.

Sommige werken zijn nog te zien in de galerie en te koop.

Belangstelling voor een specifiek werk? Mail ons het nummer of neem een print mee naar Belfeld, dan kijken we wat we kunnen doen.

Klik op de foto voor een vergroting.

5 proj

2009 Toen het beroemde terracottaleger van Xi’an neerstreek in Maaseik was daar ook mijn expositie “Al wat rijden kan” te zien. Mijn al grote leger van keramieke beelden werd op dat moment uitgebreid met zo’n 60 vooruitsnellende figuren, mobiele Sjermensen. Het boekje “Al wat rijden kan, rijdt” met verhalen van Kees Verbeek is op dit moment nog verkrijgbaar in de galerie.