Projecten

Mijn meeste werken staan op zichzelf, maar ik werk ook graag in projecten. Dan onderzoek ik een bepaald thema in een groter aantal werken, al dan niet met verschillende materialen en technieken. Ze vormen een samenhangend geheel, maar hebben ook los van elkaar hun waarde.

Het meest recent zijn de windmolentjes. Wat verder terug was er de natuurkunstige of kunstnatuurlijke tuin op de Floriade in Venlo, het lijdensverhaal van Jezus in veertig schilderijen en sculpturen, de muzikanten van de fanfare, keramiekers op weg in van alles dat maar rijden kan.

Sommige werken zijn nog te zien in de galerie en te koop.

Belangstelling voor een specifiek werk? Mail ons het nummer of neem een print mee naar Belfeld, dan kijken we wat we kunnen doen.

Klik op de foto voor een vergroting.

70 pro

2012 De Floriade

Een levend kunstwerk met de natuur als materiaal. Zo zie ik kunst en tuin: de tuin als kunst, in plaats van een tuin met kunst. Dat ik als beeldend kunstenaar meekijk en meeontwerp vanaf de braakliggende belofte van niets dan rulle aarde. Met de grond als schildersezel, met bloemen en struiken als kleurenpalet, gewekt door de zon, gevoed door de regen en meebewegend met de seizoenen. Een levend en lustig groeiend kunstwerk, dat geen dag hetzelfde is. Compleet met banken en paden: een tuin om te wandelen en te dromen. Een tuin voor elke dag opnieuw.