Projecten

Mijn meeste werken staan op zichzelf, maar ik werk ook graag in projecten. Dan onderzoek ik een bepaald thema in een groter aantal werken, al dan niet met verschillende materialen en technieken. Ze vormen een samenhangend geheel, maar hebben ook los van elkaar hun waarde.

Het meest recent zijn de windmolentjes. Wat verder terug was er de natuurkunstige of kunstnatuurlijke tuin op de Floriade in Venlo, het lijdensverhaal van Jezus in veertig schilderijen en sculpturen, de muzikanten van de fanfare, keramiekers op weg in van alles dat maar rijden kan.

Sommige werken zijn nog te zien in de galerie en te koop.

Belangstelling voor een specifiek werk? Mail ons het nummer of neem een print mee naar Belfeld, dan kijken we wat we kunnen doen.

Klik op de foto voor een vergroting.

74 pro

2013 Een jaar na mijn deelname aan de Floriade in Venlo kreeg ik het verzoek om op Insel Mainau in de Bodensee een vergelijkbare creatie te maken. Met dit verschil dat deze natuurbeelden nog steeds te zien zijn. In 2016 was ik even terug (met mijn ondernemende Jack Russell) voor wat onderhoud. Maar nu laat ik de natuur lekker haar gang gaan: een levend kunstwerk met de natuur als materiaal. Af en toe ontvang ik foto’s van bezoekers.