Projecten

Mijn meeste werken staan op zichzelf, maar ik werk ook graag in projecten. Dan onderzoek ik een bepaald thema in een groter aantal werken, al dan niet met verschillende materialen en technieken. Ze vormen een samenhangend geheel, maar hebben ook los van elkaar hun waarde.

Het meest recent zijn de windmolentjes. Wat verder terug was er de natuurkunstige of kunstnatuurlijke tuin op de Floriade in Venlo, het lijdensverhaal van Jezus in veertig schilderijen en sculpturen, de muzikanten van de fanfare, keramiekers op weg in van alles dat maar rijden kan.

Sommige werken zijn nog te zien in de galerie en te koop.

Belangstelling voor een specifiek werk? Mail ons het nummer of neem een print mee naar Belfeld, dan kijken we wat we kunnen doen.

Klik op de foto voor een vergroting.

3 proj

2007

Het thema Kerst inspireert talloze kunstenaars en ook ik speelde al jaren met de gedachte mijn eigen kerstgroep te maken. Het werd een Kerstmobile want ik wilde iets niet-traditioneels.

Maria en Jozef, Jezus, de herders en de dieren uitgesneden in koperplaat en licht gebogen. Met het juiste licht erop, wat luchtcirculatie en in een grotere ruimte dan de galerie geeft het een geweldig effect. De Kerstmobile is te huur. De opbrengst gaat dan naar een goed doel.